Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Táncórák

AZ ELSŐ ÓRA INGYENES! Próbáld ki MOST!
A csoportokba folyamatosan lehet csatlakozni, de a bejelentkezés szükséges!      Jelentkezés
 
ÓRATÍPUSOK:o2.jpg
teljesen kezdőknek
péntekenként, oktató: Orsi
középhaladó-haladó
péntekenként, oktató: Orsi
 
péntekenként, oktató: Timi
 
péntekenként, oktató: Timi
 
péntekenként, oktató: Orsi
 
(kislányoknak)
péntekenként, oktató: Timi
 
 
helyszín: Glam Pole Dance Studio - Kaposvár, Anker Ház - Fő utca 12., II emelet 21.
 

         
Tanítványok véleményei: 
"Nekem nagyon tetszik a hastánc nőiessége
.… azzal, hogy ennyi testrészt külön mozgatunk, sokat fejlődik a testtudat és mozgáskoordináció."
(Pintér Zita)
 
"Számomra a hastánc a legnőiesebb megnyilvánulása a bennem lévő Istennő természetének... amiben a fizikai test és a lélek harmóniában ki tudja fejezni a bennem lévő tiszta női energiákat és szexualitást... Ez a típusú tánc finoman ráhangol önmagamra, a női természetemre és a finom, kecses nőies mozdulatokra.... Örömöt ad és kikapcsol..."
(Ribly Beáta)
 
"...úgy érzem, a táncnak köszönhetem, hogy volt bátorságom lépni és változtatni az életemen. A táncnak köszönhetően újból a "régi" lettem, újra tudok mosolyogni, még akkor is, ha nincs minden rendben körülöttem, és előjött a "rejtett nőiességem" 
(Péter Niki)
 
"...ami miatt még a hastáncot választottam: a női izmok tornáztatása volt. Szerintem ez nagyon fontos dolog a nők életében és nem szerettem volna elhanyagolni." 
(Seller Adrienn)
 
"A táncnak sok fajtája érdekel, és szeretek táncolni. Azért mert szerintem felszabadít, feloldja a napi stresszt, ellazít. Engem szinte teljesen kikapcsol. Kerestem egy mozgásformát, ami zenével, tánccal kapcsolatos, de nem kell hozzá partner. Vagyis ebből a szempontból a fejlődés, a gyakorlás csak tőlem függ... ...formálja az alakot, javítja tartást, ezáltal kiegyensúlyozottságot ad. Nálad pedig azért szeretek táncolni, mert jól tanítasz, jól magyarázol, és odafigyelsz arra is, hogyan sikerül végrehajtanunk az adott feladatot. Persze a jókedv, a mosoly és a mindig jó hangulat szintén hozzájárulnak a sikerhez. :)"
(Kozma Adél)